Dž. Dž. Džilindžera režija (2007-2012) - Putāne, Dace (Latvijas Universitāte, 2013)
Dž. Dž. Džilindžera režija (2007-2012) Maģistra darbs „Dž. Dž. Džilindžera režija (2007-2012)” Rīga, Latvijas Universitāte, 2013. 77 lpp. Darbā ir ievads, četras nodaļas, secinājumi, izmantotās literatūras saraksts. Dž. Dž. Džilindžers ir 20. gadsimta deviņdesmito gadu jaunās režisoru paaudzes pārstāvis Latvijā. Kā režisors Džilindžers strādā produktīvi, iestudējot 70 izrādes dažādos teātros. Maģistra darbā tiek pētīta Dž. Dž. Džilindžera režija pēdējo piecu gadu laikā. Apskatīta viņa personība un radošā darbība. Analizētas režijas galvenās tendences un to izpausmes viņa darbos Dailes un Liepājas teātrī. Atslēgas vārdi: Dž Dž. Džilindžers, postmodernisms, Dailes teātris, režija

Dž. Dž. Džilindžer’s directing (2007-2012) Master Thesis "Dž. Dž. Džilindžer’s directing (2007-2012)" Riga, Latvian University, 2013th, 77 pages. The work consists of introduction, four chapters, conclusion and bibliography. Dž.Dž. Džilindžer represents the new ganeration of Latvian directors of the 20th century, nineties. As a director Džilindžer works productively, staging 70 performances in various theaters. Master's thesis examines Dž.Dž. Džilindžer direction over the past five years, viewing his personality and creative activities. Work analyzes key trends of directing and their expressions in his works at „Dailes” and „Liepajas” theatre. Keywords: Dž.Dž. Džilindžer, postmodernism, Daile theatre, theater director.
Dž. Dž. Džilindžer’s Directing (2007-2012)
Keywords: Filoloģija