Investīciju iespēju sauskravas kuģu aģentēšana analīze - Nikoļskis, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2011)
Autopārvadājumu attīstības problēmas un perspektīvas Latvijas starptautiskās konkurētspējas kontekstā

The Problems and Prospects of Motor Transportation Development in Latvia in the Context of international Competitiveness
Investment possibilities in Dry cargo slipping analysis
Keywords: Ekonomika