Ziemas sporta tūrisma produkts ģimenēm ar bērniem - Ježkova, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir noteikt un salīdzināt Latvijas un Zviedrijas pieprasījumu un piedāvājumu, attiecībā uz ziemas sporta tūrisma produktu ģimenēm ar bērniem, kā arī izteikt priekšlikumus ziemas sporta un atpūtas centru piedāvājuma pilnveidošanai, kas veicinātu pētāmā tūrisma produkta reālā pieprasījuma pieaugumu abās valstīs. Dotā mērķa sasniegšanai, autors izvirzīja noteiktus uzdevumus: izpētīt Latvijas un Zviedrijas ziemas sporta tūrisma produkta piedāvājumu konkrēto ziemas sporta tūrisma vietu mājas lapās; veikt apsekojumu un aptauju Latvijas un Zviedrijas noteiktajās ziemas sporta tūrisma vietās; pamatojoties uz pētīšanas metožu iegūtajiem rezultātiem, noteikt un salīdzināt ziemas sporta tūrisma produkta ģimenēm ar bērniem pieprasījumu un piedāvājumu abās pētāmajās valstīs. Darbs sastāv no trim nodaļām. Darbs ietver 24 attēlus un 14 tabulas

The aim of this research is to define and compare the Demand-Supply sides of winter sport tourism product for families with children in Latvia and Sweden as well as to propose the motions for sport tourism destinations, due to improve the actual demand of winter sport tourism product in both countries. To achieve the goal, the author proposed certain tasks: to explore the research tourism product supply, using the home pages of the particular winter sport tourism destinations; to carry out a survey and an inquiry in the certain winter sport tourism destinations of Latvia and Sweden; to define and compare the Demand-Supply sides of winter sport tourism product for families with children in both countries on the basis of the research methods's results. The Thesis consists of three chapters. It includes 24 images and 14 tables.
Winter Sport Tourism Product for Families with Children
Keywords: Vadībzinātne