Klientu lojalitātes novērtējums DUS “Circle K Latvia”. - Masļenkova, Elīna (Latvijas Universitāte, 2024)
Darba autore: Elīna Masļenkova Bakalaura darba tēma: Klientu lojalitātes novērtējums DUS “Circle K Latvia”. Bakalaura darba mērķis: pamatojoties uz teorijas atziņām par klienu lojalitāti un uzņēmumā “Circle K Latvia” klientu aptaujas rezultātiem, izanalizēt degvielas uzpildes stacijas “Circle K Latvia” klientu lojalitāti, lai izstrādātu priekšlikumus klientu lojalitātes veicināšanai. Darba struktūru veido trīs nodaļas. Pirmajā nodaļā tiek aplūkoti klientu lojalitātes teorētiskie aspekti, ietekmējošie faktori un veicināšanas paņēmieni, kā arī analizēti arī klientu lojalitātes programmu veidi un to priekšrocības kā mārketinga komunikācijas instruments. Otrajā nodaļā tiek aplūkota klientu lojalitāte DUS "Circle K " un tās vadlīnijas Baltijas valstīs, salīdzinātas lojalitātes programmas ar konkurentiem Latvijas tirgū. Trešā nodaļa satur pētījuma empīrisko daļu, kur tiek aprakstīti identificētie ietekmējošie faktori, kas ietekmē klientu lojalitāti. Bakalaura darba apjoms: 72 lapaspuses, 32.attēli, 2.tabulas, 8.pielikumi.

Author of the work: Elina Maslenkova The topic of the work: Customer loyalty assessment at “Circle K Latvia” petrol station. The purpose of the work: Based on the theoretical background of loyalty programmes and consumer survey results, assess “Circle K Latvia” customer loyalty and analyse the factors influencing it in DUS “Circle K” to develop proposals to promote customer loyalty. The work consists of three parts. Its first part deal with the theoretical aspects of customer loyalty, the drivers and the techniques for fostering it. It will also analyse the types of customer loyalty programmes and their advantages as a marketing communication tool. In the second part will focus on customer loyalty at “Circle K Latvia” petrol stations and its guidelines in the Baltic states. Loyalty programmes will be compared with competitors on the Latvian market. The third part will present the methodology of the study, analyse the factors influencing customer loyalty, and present the results and conclusions. Bachelor thesis size: 72 pages, 32 figures, 2 tables, 8 annexes.
Customer loyalty assessment at “Circle K Latvia” petrol station.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; klientu lojalitāte; klientu lojalitātes faktori; lojalitātes programma; DUS Circle K Latvia