Uzņēmuma SIA „BASK Apsardze” organizācijas kultūras pilnveidošana - Ovsjaņņikovs, Andris (Latvijas Universitāte, 2013)
Autora izvēlēta bakalaura darba tēma ir „Organizācijas kultūras pilnveidošana uzņēmumā SIA „BASK Apsardze””. Darbs sastāv no divām nodaļām: teorētiskās un praktiskās daļas. Teorētiskā daļā ar specializētas literatūras palīdzību tiek definēta organizāciju kultūra, pētīti tās pamati, noteikti diagnostikas kritēriji un veidošanas faktori. Praktiskā daļa veikts pētījums, kas balstās uz K.Kamerona un R.Kvinna teorijas un OCAI ( Organizācijas kultūras novērtēšanas instruments) pētījuma metodikas, kas ļauj noteikt dominējošas organizācijas kultūras šobrīd un tas, kuras darbinieki uzskata par „ideālām”. Darba rezultātā tiek sniegti secinājumi un priekšlikumi sakarā ar uzņēmuma SIA „BASK Apsardze” pastāvošo organizācijas kultūras līmeni un tā pilnveidošanu. Bakalaura darba apjoms ir 68 lapaspuses, tajā ievietoti 20 attēli un pievienoti 3 pielikumi. Darbā tika izmantoti 25 literatūras avoti.

The authors’s chosen bachelor’s theme is „Organizational culture improvement in company Ltd. „BASK Apsardze””. The bachelor work consists of two sections: the theoretical and practical parts. In the theoretical part with the help of specialized literature organizational culture is defined, explored its foundations, established diagnostic criteria and production factors. In the practical part there is study which is based on K.Cameron’s and R.Quinn’s theory and OCAI (organization culture assessment tool) research methodology, which enables the dominant organizational culture at the moment and those who are considered as "ideal". Work leads to the conclusions and recommendations due to companies "BASK Apsardze" current level of organizational culture and its improvement. Bachelor's work consists of 68 pages, 20 pictures and 3 supplements. There were used - 25 sources.
Company's Ltd. "BASK Apsardze" organizational culture improvement
Keywords: Vadībzinātne