Pakalpojumu tirgvedība un tās īpatnības uzņēmumā "Olympic Csino Latvia" - Zalgaucka, Līga (Latvijas Universitāte, 2007)
Šī darba mērķis ir pamatojoties uz literatūru, veikt SIA „Olympic Casino Latvia” pakalpojumu tirgvedību, pārdošanu un pakalpojuma piedāvāšanu analīzi, izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus, kā uzlabot azartspēļu tirgvedību ierobežotu nosacījumu apstākļos. Bakalaura darbs sastāv no 7. nodaļām ar apakšnodaļām. Pirmajā nodaļā tiek parādīta SIA „Olympic Casino Latvia” tirgvedības būtība. Otrajā nodaļā ir ieskats azartspēļu vesturē. Trešajā nodaļā ir dots SIA „Olympic Casino Latvia” uzņēmuma raksturojums, tā mērķi. Ceturtajā nodaļā autore noskaidro kazino klientu tiesības un pienākumus. Piektā nodaļa ietver Latvijas azartspēļu un organizētāju tirgu. Sestājā nodaļā ir parādīta SIA „Olympic Casino Latvia” darba aizsardzības likumdošanu – tās ievērošanas nepieciešamību. Septītā nodaļa ietver azartspēļu spēlētāju atkarību no azartspēlēm un tās negatīvās sekas. Azartspēļu uzņēmējdarbībai Latvijā ir vispiemērotākā vide, jo to attīstība pēdējos gados notiek ļoti strauji.

The purpose of this job is to analyze the “Olympic Casino Latvia” marketing activities, sales and services; draw the conclusions and work out the solutions on how to improve the marketing of gaming business under the restricted advertisement conditions. The Bachelor Degree’s examination work consists of 7 parts and each of them includes additional parts. The first part includes the basics of “Olympic Casino Latvia” marketing. The second one includes the history of gaming business, the third one shows the mission and vision of the company, and the fourth one explains the clients’ rights and obligations. Part five includes the information about Latvia’s gaming industry and their operators. Part six shows and explains the “Olympic Casino Latvia” employee’s work agreement. Part seven includes the information about the addiction of casino games and the possible negative outcome. The gaming business in Latvia has progressed a lot during the past decade. There is definitely a healthy environment available for this particular business.
"Olympic Csino Latvia" marketing activities,sales and services
Keywords: Ekonomika