Latviešu studentu korporācijas Latvia 1924. gada I semestrī uzņemtie locekļi - Latviešu studentu korporācija Latvia (My University, 1924)
Fotogrāfijā redzams: zēns Jānis Skuja (1. pēc kārtas 1. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Maksimiliāns Meija (2. pēc kārtas 1. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Jānis Upesleja (3. pēc kārtas 1. rindā, virs alus mucas); zēns Edgars Grīnbaums (4. pēc kārtas 1. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Jānis Skuja (5. pēc kārtas 1. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Kārlis Ziemelis (1. pēc kārtas 2. rindā, skatoties no kreisās puses); tautietis Teodors Cīrulis (2. pēc kārtas 2. rindā, skatoties no kreisās puses) t/l oldermanis, filistrs Antons Otto Kalme (3. pēc kārtas 2. rindā, turot rokās krāsu rapieri); zēns Ludvigs Zeltkalns (4. pēc kārtas 2. rindā, skatoties no kreisas puses un sežot bez melnā deķeļa); zēns Kārlis Alfrēds Valdēns (5. pēc kārtas 2. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Alberts Stilve (1. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Rūdolfs Krūmiņš (2. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Leonīds Cenne (3. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Eduards Freibergs (4. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Augusts Freibergs (5. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Viesturs Šēfers (6. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses); zēns Kārlis Ķirsis (7. pēc kārtas 3. rindā, skatoties no kreisās puses).
LUM375
Keywords: Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Latvia; Korporanti; Akadēmiskā mūža organizācija; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History