IT materiālo vērtību uzskaites sistēma - Birkmanis, Everts Arvīds (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta tīmekļa platforma IT materiālo vērtību (ITMV) pārvaldei un uzskaitei. Sistēma nodrošina datu pievienošanas, labošanas un dzēšanas iespējas administratoriem un drošu piekļuvi klientiem, lai pārvaldītu tikai sava uzņēmuma datus. Administratori var piekļūt un pārvaldīt visu uzņēmumu datus. Sistēma arī nodrošina funkcionalitāti dokumentu pievienošanai ITMV ierakstiem, uzlabojot datu pieejamību. Izstrādē izmantots PHP Laravel ietvars ar "Orchid" paplašinājumu un MySQL datubāzi. Dokumentācija aptver prasību specifikāciju, datubāzes projektējumu, funkciju un lietotāja saskarņu daļēju projektējumu, testēšanas piemērus un informāciju par projekta vadību. Sistēma piemērota maziem un vidējiem ITMV izplatītājiem.

As part of the qualification work, a web platform was developed for the management and tracking of IT material assets (ITMV). The system provides administrators with functionality to add, edit, and delete data, and ensures secure access for clients to manage only their company's data. Administrators can oversee and manage data for all companies. The system includes the functionality to attach documents to records, improving data accessibility. The system was built using the PHP Laravel framework with the "Orchid" extension and MySQL database. The documentation includes requirement specification, database design, partial function and interface design, testing examples, and project management information. Suitable for small and medium ITMV distributors.
IT material asset tracking system
Keywords: Datorzinātne; IT materiālo vērtību pārvaldība; Laravel; Orchid; Dokumentu pievienošana