Latvijas Universitātes aptiekas etiķete - Ussleber, Emil (My University, 1923)
Latvijas Universitātes (LU) aptiekas neaizpildītas etiķetes, paredzētas gatavoto zāļu aprakstiem. LU aptieka tika atvērta 1923. gadā Elizabetes ielā 63, Rīgā, kā normālaptieka un prakses vieta Ķīmijas fakultātes Farmācijas nodaļas studentiem. Tā pastāvēja līdz 1944. gadam. LU aptiekas zāļu etiķetes glabājas LU Muzeja LU vēstures kolekcijās. Etiķēšu izmēri - 6 x 9 cm (Etikete_liela) un 3 x 6 cm (Etikete_maza). Fotogrāfiju izmēri - 2720 x 1695 px (Etikete_liela) un 1908 x 984 px (Etikete_maza).
Blank labels from the University of Latvia (UL) pharmacy, intended for descriptions of prepared medicines. The UL pharmacy was opened in 1923 at Elizabetes Street 63, Riga, as an internship place for students of the Pharmacy Department of the Faculty of Chemistry. It existed until 1944. The drug labels of the UL pharmacy are kept in the UL History Collections of the UL Museum. Labels dimensions - 6 x 9 cm (Etikete_liela) un 3 x 6 cm (Etikete_maza). Photograph dimensions - 2720 x 1695 px (Etikete_liela) un 1908 x 984 px (Etikete_maza).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Pharmacological research::Pharmacology; LU aptieka; UL pharmacy; LU Muzejs; LU vēsture; Farmācija; Pharmacy