Valmieras biznesa un inovācijas inkubatora komunikācija ar mazo uzņēmumu biznesa pārstāvjiem: Vidzemes reģions - Keibeniece, Zane (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalara darba tēma: „Valmieras biznesa un inovācijas inkubatora komunikācija ar mazo uzņēmumu biznesa pārstāvjiem: Vidzemes reģions”. Pētījuma mērķis: izpētīt Valmieras Biznesa un inovācijas inkubatora tiešo komunikāciju un komunikāciju sociālajos tīklos ar mazo uzņēmumu pārstāvjiem Vidzemes reģionā no 2013.-2015.gadam Darba teorētikso daļu veido: Komunikācijas loma uzņēmumos, uzņēmumu komunikācija ar uzņēmumu,uzņēmumu atgriezeniskā saite, uzņēmumu vēstījums, uzņēmumu stratēģiskā plāna nozīme, komunikācijas kanāli un instrumenti. Izmantotās pētniecības metodes: Intervijas un kvalitatīvā kontentanalīze. Galvenie secinājumi: Valmieras Biznesa un inovācijas inkubatoram šobrīd ir pasīva komunikācija sociālajos tīklos. Inkubatoram nav sava komunikatora, kas nodarbojas tikai ar informācijas veidošanu. Atslēgas vārdi:Valmieras Biznesa un inovācijas inkubators, B2B komunikācija, komunikācija, sociālie tīkli.

The theme of bachelor „Valmiera Business and Innovation Incubator communication with small businesses organizations: Vidzeme region”. Aim of work: explore Valmieras Business and inovation incubator direct comunication and comunication on social networks with small enterprise representatives in Vidzemes region from 2013.-2015.year The work theoretical par: comunication role in businesses, business to business comunication, company feedback, business message, business strategic planning role, comunication channels and tools. Applied research methods: qualitative interviews and content analysis. The main conclusions: Valmiera Business and Innovation Incubator communication is passive in social networks. Incubator do not have a personal communicator. Keywords: Valmiera Business and innovation incubator, B2B communication, communication, social networks.
Valmiera Business and Innovation Incubator communication with small businesses organizations: Vidzeme region
Keywords: Komunikācijas zinātne; Valmieras Biznesa un inovācijas inkubators; B2B komunikācija; komunikācija; sociālie tīkli