Finanses un kredīts: problēmas, koncepcijas, vadība - Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte, Finansu institūts (Latvijas Universitāte, 2000)
Krājumā aplūkotas naudas un kredīta politikas problēmas, risināti kreditēšanas un banku vadības jautājumi. Vairāki raksti ir veltīti nodokļu un finansu vadības problēmām, vērtspapīru tirgus izpētei un uzraudzībai.
Finances and credit: problems, conceptions, management
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Bankas un banku darbība; Fiskālā politika; Nodokļu politika; Kredīti; Vērtspapīru tirgus; Investīcijas; Finanses; Credit; Banks and banking