Profesors Juris Zaķis: biobibliogrāfiskais rādītājs - Alika, Zane (Latvijas Universitāte, 1996)
Biobibliogrāfiskajā rādītājā ietverti profesora Jura Zaķa publicētie darbi no 1947. līdz 1996. gada septembrim, kā arī literatūra par viņu.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Latvijas Universitātes rektori; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Fizikas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Augstākā izglītība - bibliogrāfiskais rādītājs; Cietvielu fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Kristalogrāfija - bibliogrāfiskais rādītājs; Pusvadītāji - bibliogrāfiskais rādītājs; Stikla fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Rectors of the University of Latvia; University of Latvia - bibliographical index; Solid state physics - bibliographical index; Higher education - bibliographical index; History of the University of Latvia; Физика - библиографический указатель; Латвийский Университет - ректоры; Физика твердого тела - библиографический указатель; Biobibliogrāfiskie rādītāji