Ekvivalento shēmu metode jonu šķidrumu impedances analīzē - Čaplinskis, Romans (Latvijas Universitāte, 2013)
Tika uzņemti vairāku Brensteda skābo jonu šķidrumu elektroķīmiskās impedances spektri. Iegūtie dati analizēti izmantojot komplekso nelineāro mazāko kvadrātu metodi, apskatītas iespējamas ekvivalentās shēmas.

Electrochemical impedance spectrums of multiple Brønsted acidic ionic liquids were analyzed using complex nonlinear least squares method, discussed possible equivalent circuits.
Equivalent circuit method in ionic liquid impedance analysis
Keywords: Ķīmija