Bērnu nometnes organizēšana kā psihoemocionālais atbalsts Covid-19 vīrusa izplatības laikā Kultūras un Izglītības biedrībā “Ystreet” - Kaminska, Elīna (Latvijas Universitāte, 2022)
Covid-19 pandēmijas izraisītais stress, bailes un nenokteitība ir skārusi daudzus bērnus un jauniešus, kas rada dažādas emocionālas grūtības ar ko bērni un jaunieši nespēj tikt galā. Maģistra darba „ Bērnu nometnes organizēšana kā psihoemocionālais atbalsts Covid -19 vīrusa izplatības laikā Kultūras un Izglītības biedrībā “Ystreet” ” mērķis ir Noskaidrot biedrības “Ystreet” Bērnu psihoemocionālo stāvokli, ietekmējošos faktorus Covid-19 pandēmijas laikā un saprast vai bērnu nometne palīdz ar emocionālā stāvokļa uzlabošanu. Pirmajā nodaļā veikta bērna emocionāla stāvokļa Covid-19 izplatīšanas laikā izpēte, neformālas izglītības vajadzības izpēte kā arī veikta aptauja Kultūras un Izglītības biedrības “Ystreet” aptauja par jauniešu psihoemocionālo stāvokļu pēc attālinātām mācībām, pašizolācijās slimības u.t.t. Otrajā nodaļā izstrādāts tehniski ekonomiskais pamatojums, kurā ir izstrādāta problēmanalīze, noteikti mērķi un izstrādātas divas alternatīvas, lai nodrošinātu jauniešiem emocionālo stāvokļa uzlabošanu caur neformālo izglītības veidu. Trešajā nodaļā ir izstrādāta izvēlētās alternatīvas projekta rokasgrāmata. Maģistra darbs sastāv no 208. lpp, 11. attēliem, 9. tabulām un 22. pielikumiem. Atslēgas vārdi: projektu vadīšana, pandēmija, neformāla izglītība, bērnu nometne

The stress, fear and indifference caused by the Covid-19 pandemic have affected many children and teenagers causing a range of emotional difficulties that children and young people are unable to cope with. The aim of the master's thesis “Organization of children's camp as an emotional support during the spread of the covid-19 virus in the cultural and education society “Ystreet”". The first chapter includes a study of the child's emotional state during the distribution of Covid-19, a study of the need for non-formal education, as well as a survey of the Cultural and Educational Society "Ystreet" on the emotional state of teenagers after distance learning, illness, etc. The second chapter develops a feasibility study that develops a problem analysis, sets out objectives and develops two alternatives to improve the emotional well-being of kids and teenagers through non-formal learning. In the third chapter, is the project manual of the selected alternative is developed. The master's thesis consists of 208 pages, 11 figures, 9 tables and 22 appendices. Keywords: project management, pandemic, non-formal education, children's camp
Organization of children's camp as an emotional support during the spread of the Covid-19 virus in the cultural and education society "Ystreet"
Keywords: Vadībzinātne; Pandēmija; Bērnu nometne; Neformāla izglītība; Projektu vadīšana; Veselība