Tautas saimniecība: Ekoloģiskā ekonomika un modelēšana - Latvijas Universitāte. Ekonomisko sistēmu vadības teorijas un metožu katedra (Latvijas Universitāte, 1993)
Krājumā aplūkoti aktuāli ekonomikas attīstības jautājumi, ievērojot ekoloģiskos faktorus. Rekomendētas orģinālas pieejas ekonomikas un ekoloģijas sabalansēšanai, izmantojot matemātiskās metodes un ESM.
Ecological economics and modelling
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekoloģiskā ekonomika; Vides kvalitāte; Vides politika; Zaļā domāšana; Dabas resursu izmantošana; Piesārņojuma kontrole; Biotehnoloģija; Ecological economics