Italeešu XIV-XVI gadsimteņa literaturas vēsture - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1908)
Manuskripts rokrakstā
Itāliešu 14.-16. gadsimteņa literatūras vēsture
Itāliešu četrpadsmitā līdz sešpadsmitā gadsimteņa literatūras vēsture
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Itāliešu literatūra 14. gs. - vēsture un kritika; Itāliešu literatūra 15. gs. - vēsture un kritika; Itāliešu literatūra 16. gs. - vēsture un kritika; Italian literature - history and criticism; Literatūrkritika; Literaturgeschichte; Italienische Literaturgeschichte; Rokrakstu kolekcija