Elektroniskās Darba Uzskaites Sistēmas (EDUS) modulis "Darba organizators" - Puzanovs, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2011)
Darba Organizators ir viena no sadaļām elektronisko dokumentu uzskaites sistēmā EDUS. Sistēma EDUS nodrošina organizāciju (valsts iestādes, privātuzņēmumi) automatizētu elektronisko dokumentu apriti un atbilstošo uzdevumu izpildes vadību un kontroli. Darba Organizators piedāvā lietotājiem ērtu notikumu plānošanu un reģistrēšanu, piemēram, lietotāja darba laika plānošanu.

Work Scheduler is a part (module) of Electronic Work Accounting System (EWAS). EWAS system provides automatization for electronic document flow and corresponding task management and control. EWAS is used by various organizations, like municipalities and private business. Work Scheduler offers fast and convenient way for planning and registration of events, e.g. user’s time scheduling.
Electronic Work Accounting System (EWAS) module "Work Scheduler"
Keywords: Datorzinātne