Tīmekļa vietne darba devējiem un meklētājiem - Buls, Rihards (Latvijas Universitāte, 2014)
„Tīmekļa vietne darba devējiem un meklētājiem” ir tīmeklī bāzēta sistēma, kuras izstrādes nolūks ir vienkāršot darba tirgus saistīto sludinājumu izvietošanu, meklēšanu un saziņu starp interesentiem. Vietne sniedz iespēju gan darba devējiem, gan tā meklētājiem, viegli izvietot sludinājumiem līdzīgus ierakstus, kas tiek specifiski tēmēti uz konkrētiem lietotājiem (darba devējiem vai darba meklētājiem), kā arī viegli un ātri pieteikties vakancēm, atrast vispiemērotākos darbiniekus, veikt saziņu ar citiem sistēmas lietotājiem, u.c. iespējas. Rezultātā tika iegūta neatkarīga un strādājoša sistēma ar vēl plašāku funkcionalitāti kā tas sākumā tika paredzēts. Atslēgvārdi: Tīmekļa vietne, darba tirgus, vakance, sistēmas lietotājs.

„Website for employers and jobseekers” is a Web-based system, whose development purpose is to simplify the labour market related advertisement placement, search and communication between the interested parties. The website provides an opportunity to both, employers and applicants, to easily add advertisement-similar records, which are specifically targetting specific users (employers or job seekers), as well as quickly and easily apply vacancies, find the most appropriate employees, communicate with other system users & other possibilities. The result was obtained an independent and functioning system with even more functionality as it was originally intended. Keywords: Web site, labour market, vacancy, system user.
Website for employers and jobseekers
Keywords: Datorzinātne