Podkāsta “Tornis” tīmekļa vietne - Spirga, Renāte (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba “Podkāsta ‘Tornis’ tīmekļa vietne” mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni Talsu Valsts ģimnāzijas skolēnu projekta “Podkāsts ‘Tornis’” satura publicēšanai un pārvaldībai – projekta jaunumiem, epizožu uzskaitei, informācijai par projektu un tā komandu –, kā arī skolēnu piesaistīšanai projekta darbībā. Tīmekļa vietnes izstrādē tika izmantots React.js ietvars. Sistēmā izmantota EmailJS integrācija. Sistēmas dati tiek glabāti Firebase lietojumprogrammu izstrādes platformas Cloud Firestore datubāzē. Izstrādē izmantotas gan ūdenskrituma metodes, gan spējās izstrādes metodes. Kvalifikācijas darbs satur 92 lapaspuses, 36 attēlus, 32 tabulas, 5 pielikumus. Darbs rakstīts latviešu valodā.

The aim of the qualification work “Podcast ‘Tornis’ website” is to develop a website for the publication and management of the content of the Talsi State Gymnasium student project “Podcast ‘Tornis’” – project news, accounting of episodes, information about the project and its team – as well as attracting students to the project. The website was developed using the React.js framework. The system uses the EmailJS integration. System data is stored in the Firebase software development platform’s Cloud Firestore database. The development process used both waterfall methods and methods of agile development. This qualification work contains 92 pages, 36 figures, 32 tables, 5 attachments. The work is written in Latvian.
Podcast “Tornis” website
Keywords: Datorzinātne; React.js; JavaScript; HTML/CSS; Firebase; podkāsts