Video kursu skatīšanas lietotne iOS platformā - Nīmants, Mārcis (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbā izstrādāta iOS platformas lietotne video kursu skatīšanai. Lietotne veidota ar mērķi padarīt šo kursu piekļuvi ērtāku uzņēmuma klientiem, nekā to piedāvā esošā WEB mācību platforma. Lietotne piedāvā video lejupielādi un skatīšanu bezsaistē, ērtu lietotāja saskarni, pašpiegādes paziņojumu saņemšanu par savu un citu lietotāju aktivitāti, kā arī citas iespējas, ko lietotāji minējuši, kā trūkumus esošajā mācību platformas risinājumā. Projekts izstrādāts, izmantojot spējo izstrādes metodoloģiju un ievērojot platformas iOS un valodas Swift labās prakses piemērus.

The qualification work consists of application for video course access on iOS platform for Apple mobile devices. The main purpose of the app is to make easier and more convenient course access than it was on WEB based solution. The app provides download of videos so they can be accessed offline, user-friendly and mobile-first interface, push notifications about user's and other users' activity and some other features lacking on existing web based solution. Project was developed following Agile software methodology and considering best practices in iOS and Swift mobile app development.
iOS application for video course access
Keywords: Datorzinātne; iOS; Swift; video kursu platforma; WEB API