Uzņēmuma SIA "Vērtne MD" saimnieciskās darbības analīze perspektīvas - Skorobogatovs, Jevgēnijs (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba „SIA „Vērtne MD” saimnieciskās darbības analīze un perspektīvas” tiek pētīts kokrūpniecības nozares uzņēmums SIA „Vērtne MD”, tā saimniecisko darbība, kā arī uzņēmuma, darbinieki un darba vide kopumā. Bakalaura darba mērķis ir analizēt uzņēmuma SIA „Vērtne MD” saimniecisko darbību, parādot analīzes metožu pielietojumu, tādējādi nosakot darbības nepilnības un problēmas. Pirmajā daļā daba autors apraksta no teorijas aspektiem saimnieciskās darbības metodes. Otrā daļā darba autors analīze un apraksta Latvijas kokapstrādes attīstību par pēdējiem gadiem. Trešajā daļā, pielietojot pirmajā daļā aprakstītas teorijas aspektus, veica uzņēmuma SIA „Vērtne MD” saimnieciskās darbības analīze. Darba noslēgumā autors veica secinājumus un priekšlikumus Atslēgvārdi: Saimnieciskā darbība, SVID analīze, finanšu analīze, kokrūpniecība.

Bachelor's Work "Perspectives an analysis of "Vertne MD" Ltd."an economic analysis and perspectives" are being analyzed timber industry company "Vērtne MD" its business activities, as well as employees and the environment as a whole. In the first part the author describes the nature of the theory aspects of of economic activity methods In the second part the author describes the analysis and development of Latvian woodworking for the past years. In the third part, using the first part describes the theory aspects, performed company "Vērtne MD" an economic analysis. In the final phase the author performed the conclusions and proposions.. Keywords: Economic activity, SWOT analysis, financial analysis, the timber industry.
Perspectives an Analysis of "Vērtne MD" Ltd.
Keywords: Ekonomika