Profesora Dr.habil.phys. Ivara Lāča biobibliogrāfija - Latvijas Universitātes Bibliotēka; Kore, Rūta (My University, 2018)
Latvijas Universitātes rektora, habilitētā fizikas doktora, profesora Ivara Lāča biobibliogrāfiskajā rādītājā ietvertie publicēto darbu (1976-2017) bibliogrāfiskie apraksti sagrupēti nodaļās: Profesora Ivara Lāča monogrāfijas. Profesora Ivara Lāča publikācijas iespieddarbos. Profesora Ivara Lāča elektroniskās publikācijas. Profesora Ivara Lāča rediģētie un recenzētie darbi. Profesora Ivara Lāča vadītās, recenzētās, oponētās disertācijas. Intervijas, sarunas u.c. ar profesoru Ivaru Lāci. Raksti par profesoru Ivaru Lāci.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Latvijas Universitātes rektori; Augstākā izglītība - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitāte - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitātes profesori; Optika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Optometrija - biobibliogrāfiskais rādītājs; Kristalogrāfija - biobibliogrāfiskais rādītājs; Vizuālā uztvere - biobibliogrāfiskais rādītājs; Biobibliogrāfiskie rādītāji; Rectors of the University of Latvia; University of Latvia - biobibliographical index; Higher education - biobibliographical index; Optics - biobibliographical index; Optometry - biobibliographical index; Visual perception - biobibliographical index; Латвийский Университет - ректоры; Физика - биобиблиографический указатель