Rezerves daļu vadības sistēma autoservisiem - Mickeviča, Kamila (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta rezerves daļu vadības sistēma autoservisiem, kas paredzēta ērtākai darbībai mazos vai vidējos autoservisos. Darba ietvaros izstrādāta programmatūras prasību specifikācija un projektējuma apraksts, kas ir nepieciešams, lai nodrošinātu sistēmas darbību atbilstoši paredzētajam nolūkam - ļaujot klientiem veikt pieteikumus automašīnas remontam, savukārt autoservisu darbiniekiem iespēju apstrādāt pieteikumus un regulēt autoservisā pieejamās rezerves daļas. Sistēma veidota, pielietojot studiju laikā iegūtās zināšanas un spējas, ievērojot ūdenskrituma metodoloģiju un tās pamatprincipus. Sistēmas izstrādei izmantoti Laravel un Bootstrap ietvari, pielietojot HTML, CSS un PHP programmēšanas valodas. Visi sistēmas dati uzglabāti MySQL datubāzē.

As a part of the qualification work, a spare parts management system for car service centers has been developed, which is intended for more convenient operation in small/medium car service centers. As part of the work, a specification of software requirements and a design description were developed, which are necessary to ensure the operation of the system in accordance with the intended purpose - allowing customers to make applications for car repairs, while car service employees have the opportunity to process applications and regulate the spare parts available in the car service. The system was created by applying the knowledge and abilities acquired during studies, observing the waterfall methodology and its basic principles. Laravel and Bootstrap frameworks were used for system development, using HTML, CSS and PHP programming languages. All system data is stored in the MySQL database.
Spare parts management system for car services
Keywords: Datorzinātne; PHP; Laravel; autoserviss; rezerves daļas