Brāļu draudzes sprediķi un lūgšanas - (:unkn) unknown (My University, 1822)
LUAB. Ms. 1061 Inv. nr. Rk4866 Brāļu draudzes sprediķi un lūgšanas. Rokraksts. Latv. val. 19.gs. sāk.; pēc 1822 (sk. 53.lpp.), ar vēlāku piezīmi 1889. gadā (sk. 138.lpp.) 143 lpp. Zilgans papīrs Iesējums: kartons, tumšpelēks papīrs. Bojāts (atdalījusies muguriņa, vāks) labots ar ādu. Bij. Rīgas pils. bibliotēkas inv. nr. 35336 Proveniences ieraksts: Plauksgalnam Schi grahmata peeder [ 1. iekšvāks]. Saturā: 1. Tik drīz ka nu tās zvaigznes uz gājušas bija saprate Ādams… 1.-9.lpp. 2. Tas ir tas I gabals Tas ar acīm redzēts ceļš uz debesim…, 10.-31.lpp. 3. Kādas iz lasītas garīgas jaukas (…) dziesmas . Drukāts tai gada 1822 [izraksti]. 53.- 70.lpp. 4. Krusta skolas dziesmas..., 71.-76.lpp. [J.N. Ramanis? ] 5. No tās dzīvošanas un miršanas…, 77. – 137. lpp. 6. Kad nu tas sātans no Debesīm kritīs..., 140.-142. lpp. 7. Dziesma preti Burvjiem un Raganām, 142.-143.lpp.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; brāļu draudze; literatūra; Latvijas vēsture; rokraksts