3 - 4 gadus vecu bērnu pētnieciskās darbības sekmēšana brīvdabas aktivitātēs pirmsskolā - Zandberga, Agate (Latvijas Universitāte, 2023)
Darba autora vārds, uzvārds: Agate Zandberga Darba nosaukumu: 3 - 4 gadus vecu bērnu pētnieciskās darbības sekmēšana brīvdabas aktivitātēs pirmsskolā. Darba mērķi: izzināt literatūras avotu teorētisko daļu, gan iesaistīt bērnus praktiskā darbībā, lai noskaidrotu 3 – 4 gadus vecu bērnu pētnieciskās darbības sekmēšanu brīvdabas aktivitātēs pirmsskolā. Kvalifikācijas darbā iekļauta 3 – 4 gadus vecu bērnu attīstības likumsakarības, aplūkotas brīvdabas aktivitātes pirmsskolā un tā ietekme uz bērna attīstību, kā arī pētnieciskās darbības veicināšana pirmsskolā. Praktiskā darbībā, brīvdabas aktivitātēs pirmsskolā, tika veikts pētījums par pētniecisko prasmju attīstības sekmēšanu 3 – 4 gadus veciem bērniem. Lapušu skaits: 38 Attēlu skaits: 10 Tabulu skaits: 4 Bibliogrāfiskā saraksta vienību skaits: 19 Pielikumu skaitu: 1

Name of the author of the work: Agate Zandberga Title of work: promotion of 3-4 year-old children's research activities in the open air in preschool activities. The goals of the work: to learn the theoretical part of literary sources, and to involve children in practical activities in order to clarify the promotion of research activities of 3-4 year-old children in outdoor activities in preschool. The qualification thesis includes the regularities of the development of 3-4 year old children, examines outdoor activities in preschool and its impact on the child's development, as well as the promotion of research activities in preschool. In a practical activity, outdoor activities in preschool, a study was conducted on the promotion of the development of research skills in 3-4 year old children. Number of pages: 38 Number of images: 10 Number of tables: 4 Number of items in the bibliographic list: 19 Number of attachments: 1
Promotion of 3-4 year-old children's research activities in the open air in preschool activities.
Keywords: Izglītības zinātnes; Pētnieciskā darbība; brīvdabas aktivitātes; pirmsskola; izziņa; āra nodarbības