Pārgājienu organizēšanas tīmekļa lietojumprogramma “Pārgājieni.lv" - Liepiņa, Laura (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba “Pārgājienu organizēšanas tīmekļa lietojumprogramma “Pārgājieni.lv” mērķis ir izstrādāt un dokumentēt sistēmu, kas pārvalda uzņēmuma “Dzīvojam zaļi” organizētos pārgājienus saturu. Par sistēmas funkcionālo prasību pamatu tiek ņemta tās iepriekšējā versija, veidota WordPress platformā. Sistēmā lietotājiem pieejams apskatīt pārgājienus, stāstus, galerijas un ar uzņēmumu saistīto informāciju, kā arī komentēt, rakstīt administrācijai, pieteikties jaunumiem un pieteikties pārgājieniem. Administratori pievieno, rediģē un dzēš saturu un moderē lietotāju darbības sistēmā. Sistēma ir sadalīta 7 moduļos – pārgājienu, stāstu, aktualitāšu, informācijas, komentāru, autorizācijas un profila. Tā tika izstrādāta, izmantojot “Laravel” ietvaru.

The aim of “Web application for hike organisation “Pārgājieni.lv” qualification work is to develop and make documentation for a system, that manages hikes organised by company “Dzīvojam zaļi” and other content. The base for the system’s functionality is taken from the system’s previous version, made in WordPress platform. Users can see hikes, stories, galleries un company’s information, as well as comment, write a message to administration, sign up for news and book a hike. Administrators can add, edit and delete content and moderate users’s activities. System consistes of 7 modules – hike, story, news, information, commentary, authorisation and profile. It was developed, using “Laravel” framework.
Web application for hike organisation “Pārgājieni.lv”
Keywords: Datorzinātne; pārgājieni; Laravel; PHP; MySQL; WordPress