Jautri par nopietno 5.klases matemātikā - Siņica-Siņavskis, Juris (Latvijas Universitāte, 2024)
Darbā pētīta mācību pieeja par jautru uzdevumu iekļaušanu 5. klases matemātikā, ko izmanto skolotājs mācību stundās, lai motivētu skolēnus mācīties. Diplomdarbs sastāv no trīs nodaļām, pieciem pielikumiem. Darbs noderīgs skolotājiem, lai pilnveidotu mācību stundas, kurās ir plānoti jautri elementi.

The diploma investigates the teaching approach of including fun tasks in 5th grade mathematics, which is used by the teacher in the lessons to motivate the students to learn. The diploma work consists of three chapters, five appendices. The work is useful for teachers to improve lessons in which fun elements are planned.
Fun for the serious un 5th grade math
Keywords: Izglītības zinātnes; problēmrisināšanas; prasmes; kahoot; jautrība