Datorprogramma Geonext vidusskolas matemātikā - Beļavska, Oksana (Latvijas Universitāte, 2010)
Diplomdarba nosaukums ir „Datorprogramma „Geonext” vidusskolas matemātikā”. Darbs ir izstrādāts kā palīglīdzeklis matemātikas skolotājiem, kuri savās matemātikas stundās izmanto vai sāk izmantot datorprogrammu „Geonext”. Darbs satur 3 nodaļas un 14 apakšnodaļas, pielikumā ir pievienots disks ar izstrādātām programmām „Geonext” vidē priekš 10. klases matemātikas stundu tēmām.

The theme of the diploma paper is „”Geonext” program in secondary school mathematics”. The diploma paper is developed for mathematics teachers, which in mathematics lessons use or begin to use program „Geonext”. The diploma paper consist of 3 chapter and 14 subdivisions, in supplement is apply CD disk with elaborate programs in „Geonext” environment for 10 grade.
Geonext program in secondary school mathematics
Keywords: Pedagoģija