Projekts Uzņēmuma "SIA Ludzas ūdele" dibināšana - Sokolova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba mērķis ir izstrādāts uzņēmumu "Ludzas ūdele" dibināšanas procesu, veikt nepieciešamos aprēķinus un analīzi. Projektam ir veikta analīze pirmajiem uzņēmuma darbības gadiem, analizējot nozares attīstības tendences, uzņēmuma svarīgākos konkurentus cenas noteikšanas politiku un iespējamas realizācijas paredzētas apjomus. Projekta uzņēmuma darbības uzsākšanas laiks 1 septembris 2014. gadā.

Objective of the Master's research paper is to develop the foundation process of the company "Ludzas ūdele", to make the necessary calculations and analysis. The project contains analysis of the first years of operation of the company, involving industry development trends, pricing policy of the company’s major competitors and the potential sales volumes. The time of establishment of the project company is September 1, 2014.
Project Development of Company "SIA Ludzas ūdele"
Keywords: Finanses un kredīts