Darbinieku novērtēšana veikalā ZARA - Kokina, Elīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Darbinieku novērtēšana veikalā ZARA” mērķis ir novērtēt darbinieku vērtēšanas sistēmu un rast priekšlikumus tās uzlabošanai, kā arī pārbaudīt vai darbinieki zinot, ka viņi tiek novērtēti, savu darbu veic kvalitatīvāk. Darba teorētiskajā daļā ir izanalizētas darba novērtēšanas metodes, to iedalījums, kā arī biežāk pieļautās kļūdas tās procesā. Bakalaura darba pētījuma daļā tiek apskatīta un analizēta vadītāja, kolēģu un pašu darbinieku novērtēšana, izmantojot 360 grādu metodi. Darba nobeigumā apkopoti secinājumi un izteikti priekšlikumi. Bakalaura darba apjoms – 73 lpp., 7 pielikumi. Darbā tika izmantoti 10 attēli, 1 tabula un 28 literatūras avoti.

Bachelor thesis „Evaluation of Zara store employee’s” goal is evaluate the employee evaluation system and to provide suggestions for improvement, and to examine whether workers in the knowledge that they are valued, their work is done with better quality. The theoretical part is analyzed in doing the assessment methods, their graduation, as well as common mistakes in its process. Undergraduate work part of the study is discussed and analyzed Manager, colleagues and their own assessment of employees, using a 360-degree method. The end of the bachelor’s is summary and proposals. Bachelor’s workload – 73 p., 7 appendices. Work was used in 10 pictures, 1 table and 28 sources.
Evaluation of ZARA store employee's
Keywords: Vadībzinātne