Pokera spēles prasmju uzlabošanas lietotnes un to pielietojums - Gelsbergs, Raivis (Latvijas Universitāte, 2011)
Darbā apskatīta pokera spēles teorijas un matemātikas pamati, paskaidrota to izmantošanas jēga un pielietojums, kā arī apskatītas šo teoriju pielietošanas un apgūšanas lietotnes. Darba rezultātā iegūts pokera prasmju un teoriju pārskats ar paskaidrojumiem un piemēriem, kā arī prasmju attīstīšanas lietotņu salīdzinājums pa kategorijām.

The work examines poker game theories and basic mathematics, explains its sense and usage, and also examines how to use and master applications that use these theories. As a result, there are a review of poker skills and theories with descriptions and examples and poker skill improvement software comparison by categories, is obtained.
Applications and their usage for poker game skill improvement
Keywords: Datorzinātne