Studentu dziesmu un deju festivāls “Gaudeamus” dalībnieku atmiņās - Tomsone, Paula; Komova, Jekaterina; Latvijas Universitātes Muzejs (My University, 2021)
Izstādi “Studentu dziesmu un deju festivāls “Gaudeamus” dalībnieku atmiņās” veido bijušo un esošo Latvijas Universitātes pašdarbības kolektīvu dalībnieku fotogrāfijas no dažādiem svētkiem un ar svētkiem saistītām aktivitātēm – mēģinājumiem, svētku gājieniem un koncertiem. Tāpat izstādē iespējams iepazīties ar bijušā Deju folkloras kopas “Dandari” dalībnieka Aivara Narvaiša iespaidiem par “Gaudeamus” svētkiem, nelielu izstādē apskatāmo svētku vēsturi un interesantāko informāciju, kā arī festivāla “Gaudeamus” hronoloģiju.

The exhibition “Student song and dance festival "Gaudeamus" in the memory of the participants”” consists of photographs of former and current members of the University of Latvia singing and dancing amateur groups from various festivals and festival-related activities - rehearsals, festive processions and concerts. Also in the exhibition it is possible to get acquainted with the impressions of Aivars Narvaisis, a former member of the dance folklore group "Dandari", about the Gaudeamus festival, the history of the festival and the most interesting information, as well as the chronology of the festival "Gaudeamus".
Student song and dance festival "Gaudeamus" in the memory of the participants
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Gaudeamus; studenti; dziesmu un deju svētki; pašdarbības kolektīvi; mēģinājumi; koncerti; svētku gājieni; fotogrāfijas; atmiņas; Latvijas Universitāte; students; song and dance festival; amateur groups; rehearsals; concerts; festive processions; photos; memories; University of Latvia