Personīgo finanšu pārvaldīšanas lapa - Tirkovska, Marta (Latvijas Universitāte, 2022)
Dokumentā ir iekļauta kursa “Kvalifikācijas darbs” ietvaros izstrādātā praktiskā darba – personīgo finanšu pārvaldīšanas sistēmas tehniskā dokumentācija, kas ietver prasību specifikāciju un projektējumu, kā arī testēšanas dokumentācija. Izstrādātā sistēma nodrošina ērtāku un efektīvāku, personīgo finanšu jeb budžeta plānošanu. Sistēmā ir iespēja sekot līdzi savām finansēm, pārvaldīt tās, izvirzīt mērķus un atzīmēt, kad tie ir sasniegti. Kā arī lasīt citu lietotāju rakstus ar ieteikumiem iekš emuāra (bloga), komentēt tos un dalīties ar saviem ieteikumiem.

PERSONAL FINANCE MANAGEMENT WEB PAGE The document includes the technical documentation of the practical work developed within the course “Qualification work”. Which includes the specification and design of requirements, as well as testing documentation.The developed system provides more convenient and efficient personal financial or budget planning. The system allows to keep track of your finances, manage them, set goals and mark them when they have been achieved. It also allows to read other users articles with suggestions in blog, comment on them, and share your suggestions.
Personal finance management web page
Keywords: Datorzinātne; finanses; budžets; emuārs; pārvaldīšana; sistēma