Mikroorganismu sabiedrību raksturojums dažādos lauksaimniecības un meža augšņu paraugos. - Seile, Elīna (Latvijas Universitāte, 2009)
Mikroorganismu sabiedrību mijiedarbība dažādu augšņu paraugos.

Intearction of microorganism communities in different soil samples.
Characterization of microorganisms in different agricultural and forest soil samples.
Keywords: Bioloģija