Tīmekļa lietotne fizioterapijas un fitnesa centram - Pučinskis, Edvīns (Latvijas Universitāte, 2022)
Izstrādātā sistēma ir paredzēta fizioterapijas un fitnesa centra darba optimizēšanai. Sistēmas lietotāji tiek iedalīti četrās grupās: Nereģistrētie lietotāji, Reģistrētie lietotāji, Darbinieki, Administrators. Tīmekļa vietnes mērķis ir ļaut centra klientiem ērti pierakstīties uz pakalpojumu un apskatīt savu medicīnas karti attālināti, darbiniekiem ātri veidot medicīniskās kartes un glabāt viena vietā visu informāciju par klientiem. Administratoram ir piedāvāts veidot darba grafiku, un pievienot pakalpojumus fizioterapijas un fitnesa centram. Sistēmas datubāze glabās visa informācija par sistēmas lietotājiem, kura palīdzēs dot lietotajam noteiktas tiesības. Atkarībā no tiesībām, lietotājam tiks piedāvātas noteiktas sistēmas funkcijas. Tīmekļa vietne tiek veidota PHP valodā, izmantojot Laravel. Dati tiek uzglabāti MySQL datubāzē.

The developed system is designed to optimize the work of the Physiotherapy and Fitness Center. The system users are divided into four groups: Unregistered users, Registered users, Staff, Administrator. The purpose of the website is to allow the center's clients to register for activities in a convenient way and view their medical records remotely, the center’s staff can quickly create medical records as well as store all customer data in one place. The Administrator can create a work schedule and add other services for the Physiotherapy and Fitness Center. The system database stores all the information about its users, which will help to grant the user certain authority. In accordance with the authority given, the user will be offered certain system functions to deal with. The website is created on PHP using Laravel. The data is stored in the MySQL database.
Web application for physiotherapy and fitness center
Keywords: Datorzinātne; fizioterapijas un fitnesa centrs; medicīniskās kartes; pakalpojumi; PHP; Laravel