"Latvija Ziedo" mājas lapa - Burmistre, Līva (Latvijas Universitāte, 2015)
„Latvija ziedo” mājas lapa, pirmkārt, ir paredzēta labdarības organizācijām, kuras tajā ievieto informāciju par sevi un par līdzekļiem, kuri tām nepieciešami. Otrkārt, šī mājas lapa paredzēta lietotājiem, kuri ir gatavi ziedot sev vairs nevajadzīgas vai jaunas lietas. Viņiem ir iespēja izvēlēties, kurai organizācijai ziedot, tādējādi palīdzot grūtībās nonākušajiem. To visu pārvalda administrators, kurš apstiprina organizācijas, pievieno tā brīža aktualitātes šajā jomā un informāciju par projekta atbalstītājiem.

Firstly, “Latvija Ziedo” home page is made for charity organizations, they can insert information about themselves and about the things they need. Secondly, it is for the visitors of the home page that wish to donate new things or things that they do not need anymore. They have the opportunity to choose to which organization they wish to donate, in that way helping people in need. The home page is overlooked by an administrator, who confirms the organizations, inserts news and information about the supporters of the project.
"Latvija Ziedo" home page
Keywords: Datorzinātne; orgaizācijas; ziedojumi; labdarība; mājas lapa