Echinodermes : Asteries : [gravīra] - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1826)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Veidota un gravēta 1810. g. pēc 1. izd. parauga. Restauratore-meistare Ārija Ubarste.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Echinodermata (Engraving); Starfish (Engraving)