Informatīvas drošības risinājumu izstrāde vairākiem virtuāliem tīkliem kopējā pārraides vidē - Dibrovs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2007)
Virtuālie tīkli ir tehnoloģija kura ļauj progresīvi panākt labu tīkla drošību no arējā interneta, kā arī paātrināt to darbību. Šī tehnoloģija ir pārsvarā populāra korporatīvajos tīklos, jo tā ļauj realizēt optimizētu un unificētu darba vidi, neskātoties uz ģeogrāfiskiem faktoriem.

Virtual networking is a technology that allows a progressive solution to improve performance as well as increase security. This technology is popular primary in corporative networks ensuring an optimized and unified working environment disregarding geographical factors.
Development of IT security solutions for Virtual Private Network's in a shared working environment
Keywords: Datorzinātne