www.Amizante.lv -- Jūsu mācību un zinātniskās literatūras piegādātājs - Glušnevs, Sergejs (My University, 2006)
LU Bibliotēkas 4.Starptautiskā semināra (2006.gada 19.maijs) prezentācija
sniegta informācija par SIA Amizante izveidoto interneta grāmatnīcu (http://www.Amizante.lv): tās mērķiem, piedāvājumu bibliotēkām un mācību iestādēm; uzskatāmi parādīts informācijas meklēšanas un pasūtīšanas process.
Keywords: SIA Amizante; Interneta grāmatnīcai; Grāmatu pasūtīšana