Laika atskaišu iOS lietotne - Kovaļkovs, Nesters (Latvijas Universitāte, 2014)
Arvien lielāku popularitāti mūsu starpā gūst viedtālruņi un to piedāvātās funkcijas. Daudzas no tām neapšaubāmi ietaupa mums laiku, kas ir mūsdienu pasaulē diezgan aktuāla problēma – kā plānot savu laiku? Šajā kvalifikācijas darbā tika aprakstīta un izstrādāta Apple ražoto viedtālruņu iPhone lietotne, kas cilvēkiem ļauj veidot atskaites par paveikto darbu. Lietotnes mērķis ir piedāvāt galalietotājam iespēju sekot līdzi, kā viņš ir pavadījis savu darba dienu.

Smartphones are becoming even more and more widespread and possibilities they offer grow. Without doubt, a lot of them helps us to save time, which is an actual problem in this world – how to manage time? In this qualification work I will be documenting and developing an iPhone application for time management. The goal is to allow the end user to easily track his time spend on different tasks within his work day.
Time reporting iOS application
Keywords: Datorzinātne