Vallée et port de Qoseyr, Birket Qeroun : fossiles et concrétions : [gravīra] - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1826)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Fossils (Engraving)