Uzņēmuma SIA „Sāga Group” jauno produktu izstrāde un virzīšana tirgū - Azarova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbs „Uzņēmuma SIA ”Sāga Group” jauno produktu izstrāde un virzīšana tirgū”. Bakalaura darbā analizēta uzņēmuma SIA „Sāga Group” jauna produkta izstrāde un virzīšanas tirgū. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz jauna produkta izstrādes un virzīšanas tirgū teorētiskām atziņām, analizēt jaunu produktu izstrādes procesu un virzīšanu tirgū konkrētā uzņēmumā SIA „Sāga Group”, kā arī izstrādāt priekšlikumus šo procesu pilnveidošanai. Pirmās nodaļas ietvaros pētīta jauna produkta definīcija un būtība, kā arī jauno produktu plānošanas un izstrādes stratēģijas, otrajā daļā sniegts SIA „Sāga Group” raksturojums, analizēta uzņēmuma jauno produktu plānošana, izstrādes stratēģija, atlase, vērtēšana, izstrādes problēmas un izmēģinājumi, jauno produktu virzīšana tirgū. Trešajā nodaļā veikta pircēju aptauja, apkopoti un analizēti iegūtie rezultāti, izstrādāti ieteikumi uzņēmumam SIA „Sāga Group” jauno produktu veiksmīgai virzīšanai tirgū. Pētījuma periods – 2008.- 2011. gadi. Darba apjoms ir 68 lapaspuses, tajā ir 34 attēli, 3 tabulas un 1 pielikums. Atslēgvārdi: jauno produktu izstrāde, plānošana, jauno produktu virzīšana tirgū, izstrādes stratēģija.

Bachelor’s study "The company "Saga Group" new product’s development and promotion on the market". This study analyzes the company “Saga Group” new product’s development and promotion on the market. The goal of this study is to explore the theory of developing and promoting a new product, to analyze the development and marketing processes at “Saga Group” company, as well as to build the suggestions for the improvement of this process. The definition and the concept of the new product as well as its planning and the development strategy are being reviewed in the first part of this study. The second part of the study describes the company “Saga Group” itself and analyzes the following: planning part, development strategy, the selection and valuation, development problems, testing of the product and new product’s promotion on the market. The third part includes the completed buyer’s survey, its analyzed results and the guidelines for a successful “Saga Group” company’s new product’s promotion on the market. The period of this research: year 2008 - 2011. The volume of this study: 68 pages, 34 images, 3 tables and 1 attachment. Keywords: development of a new product, planning, new product’s promotion on the market, development strategy.
The company „Saga Group” new product’s development and promotion on the market
Keywords: Vadībzinātne