SIA "Cleanhuse" saimnieciskās darbības izvērtējums - Koha, Santa (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarba tēma ir SIA „Cleanhouse” saimnieciskās darbības izvērtējums. Diplomdarba mērķis ir izpētīt SIA „Cleanhouse” saimniecisko darbību un finanšu rādītājus un to izmaiņas, kā arī izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus turpmākai uzņēmuma attīstībai. Diplomdarbs sastāv no četrām nodaļām- pirmajā nodaļā tiek veikta analīze par uzņēmuma saimniecisko darbību; otrajā nodaļā tiek pētīta uzņēmuma finanšu stabilitāte, maksātspēja un likviditāte, trešajā nodaļā tiek analizēti uzņēmuma aktīvu aprites rādītāji un ceturtajā nodaļā tiek analizēta uzņēmuma rentabilitāte. Analizējot SIA „Cleanhouse” saimniecisko darbību tika noskaidrots, ka uzņēmums strādā ar peļņu, ir finansiāli stabils un maksātspējīgs, kā arī uzņēmumam nav problēmas ar likviditāti. Diplomdarba sastāv no 66 lappusēm, 2 attēliem, 14 tabulām, 6 pielikumiem un 20 literatūras un informācijas avotiem. Atslēgvārdi: saimnieciskā darbība, finanšu analīze, finanšu stabilitāte, likviditāte, rentabilitāte

Ltd. graduation theme is "Cleanhouse" economic evaluation. Diploma thesis is to investigate Ltd. "Cleanhouse 'business operations and financial performance, and changes, as well as draw conclusions and formulate proposals for future business development. Thesis consists of four chapters, the first chapter is an analysis of the company's operation, the second chapter examines the company's financial stability, solvency and liquidity, the third chapter analyzes the company's asset turnover rates and the fourth chapter analyzes the company's profitability. Analyzing Ltd. "Cleanhouse" economic activity, it was found that the company makes a profit, is financially sound and solvent, as well as the company has no problems with liquidity. Diploma consists of 66 pages, 2 images, 14 tables, 6 appendices and 20 references and sources of information. Keywords: economic activity, financial analysis, financial stability, liquidity, profitability
Ltd. "Cleanhouse" economic evaluation
Keywords: Ekonomika