Reprezentācija teorijā un naratīvā - Uzulēna, Aija (Latvijas Universitāte, 2008)
RTUN aplūko reprezentāciju divos tekstuālos skatījumos - reprodukciju un refleksiju jeb tulkojumu un kritisku aplukojumu, savukārt reprezentācijas šķautne, kas attiecas uz postmodernisma problemātiku, šīs pašas tēmas ietvaros ļauj skatīt postmodernā reālisma attīstības aspektus.

RITAIN examines representation in 2 textual aspects - as reproduction and reflection - that is, as translation and critical exposition, while the theoretical semantic meaning of representation, which contextualizes it within the range of problems of the postmodern allows this thesis to reflect aspects of development of po-mo realism
Representation in Theory and in Narrative
Keywords: Valodniecība