Vadības attīstības iespējas uzņēmumā SIA "Dzīvnieku Draugs" dzīvnieku patversmē - Valaine, Laura (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Vadības attīstības iespējas uzņēmumā SIA „Dzīvnieku Draugs” dzīvnieku patversmē” vadīšanas mērķis ir izstrādāt priekšlikumus vadīšanas pilnveidošanai. Analītiskajā daļā tiek pētīta informācija gan Latvijas, gan ārvalstu ietvaros par dzīvnieku patversmju darbību, sadarbību un sociālajām aktivitātēm. Tiek apskatīta arī zinātniskā literatūra par uzņēmuma vadīšanu un tā nozīmi uzņēmuma nākotnes attīstīšanā.Otrajā daļā tiek analizētas SIA „Dzīvnieku Draugs” dzīvnieku patversmes vadīšanas problēmas un to cēloņi. Trešajā nodaļā tiek pētīta uzņēmuma ilgtspējīgas attīstības perspektīva, darba nobeigumā formulējot galvenos secinājumus un priekšlikumus. Bakalaura darba apjoms ir 81 lappuse, tajā skaitā 20 attēli un divi pielikumi. Darba izstrādē autore izmantojusi 32 informācijas avotus. Atslēgas vārdi: dzīvnieku patversme, vadīšana. -

Bachelor work "Management development opportunities for SIA" Animal Friend "animal shelter" driving goal is to develop proposals to improve management.Analytical section examines the information in Latvian and foreign within the animal shelters in operation, collaboration and social activities. Is discussed in the scientific literature on running a business and its importance to the company's future development. The second part analyzes the LLC "Animal Friend" animal shelter management problems and their causes.The third chapter examines the company's sustainable development perspective, the end of the formulation of the main conclusions and proposals.Bachelor's workload is 81 pages, including 20 pictures and two annexes. In the development of the author made use of 31 information sources. Keywords: animal shelter, management.
Management in Ltd "Dzīvnieku draugs" animal shelter
Keywords: Vadībzinātne