Čehijas Nacionālā bibliotēka Latvijas kolēģu skatījumā - Šķēle, Uģis (Latvijas Nacionālā Bibliotēka, 2006)
Raksts par pieredzes apmaiņas braucienu uz Čehijas Nacionālo bibliotēku Prāgā. Sniegta informācija par bibliotēkas struktūru, telpām, grāmatu krātuvēm u.c. Raksturoti Čehijas Nacionālās bibliotēkas digitalizācijas projekti un tehnoloģijas.
Keywords: Čehijas Nacionālā bibliotēka; Digitalizācija; Pieredzes apmaiņa