SIA PERI saimnieciskās darbības analīze un attīstības iespējas - Alksne, Alise (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba tēma ir „SIA PERI saimnieciskās darbības analīze un attīstības iespējas”. Maģistra darba mērķis ir, pamatojoties uz apkopoto teorētisko materiālu un veikto saimnieciskās darbības analīzi uzņēmumā SIA PERI, noteikt uzņēmuma pašreizējo finansiālo stāvokli un izstrādāt priekšlikumus tālākai uzņēmuma attīstībai. Darbs sastāv no 4 nodaļām, kur izpētīti saimnieciskās darbības analīzes teorētiskie aspekti uz kā pamata tika veikta SIA PERI saimnieciskās darbības analīze un galveno finanšu rādītāju salīdzinājums ar konkurenta uzņēmuma un nozares vidējiem rādītājiem, kā arī pamatojoties uz iegūtajiem rezultātiem izstrādāti secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma turpmākās darbības uzlabošanai. Darba apjoms 86 lpp., kas satur 42 tabulas, 14 attēlus, 25 formulas un 6 pielikumus. Atslēgvārdi: saimnieciskās darbības analīze, analīze, būvniecība.

The title of the Master Thesis is „Business analysis and evaluation of PERI LTD” The aim of the Master Thesis is based on the results of theoretical material and company business analysis of PERI Ltd. To determine the company's current financial situation and make proposals for further development of the company. The work consists of four chapters, which examines the economic activity analysis in its theoretical aspect and on the basis of them made the business analysis of PERI Ltd. Key financial ratios were compared with a competitor and industry averages and from the results of the analysis; recommendations were made for further action to improve the company’s business activity. The amount of work is 86 pages, which contains 42 tables, 15 figures, 25 formulas and 6 appendices. Keywords: business analysis, analysis, construction.
Business analysis and evaluation of PERI LTD
Keywords: Ekonomika