Programmatūras izstrāde iOS operētājsistēmai - Čaurs, Agris (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā „Programmatūras izstrāde IOS operētājsistēmai” ir visaptveroši aprakstīts, kā veiksmīgi gan tehniski, gan finansiāli novest līdz galam iOS lietotņu izstrādes projektus.

The paper „Developing for iOS OS” is comprehensive guide, how to make your iOS apps succeed both technically and financially.
Developing for iOS OS
Keywords: Datorzinātne