Metodiska izstrādne "Racionālo skaitļu aritmētika" - Lapiņa, Līga (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarbā „Metodiska izstrāde racionālā skaitļu aritmētikā” tiek aplūkots 6. klases matemātikas teorētiskie pamati un sniegtas dažādas metodes un uzdevumi racionālo skaitļu tematikas apguvē. Diplomdarbs sastāv no trīs nodaļām, ... apakšnodaļām. Diplomdarbs paredzēts vidusskolas matemātikas skolotāju studiju programmas studentiem un pasniedzējiem.

This graduation work „Methodism development racional number of aritmethic” summarizes theoretical basics of mathematic and come different method and lessons topic acquirement of racional number. The graduation work consists of 3 categories, 63 subcategories. It is suitable for students and teacher of mathematics teaching program in secondary schools.
Methodism development "Number of rational in arithmetic"
Keywords: Pedagoģija