SIA "VIDO" saimniecības darbības analīze - Abasova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma: SIA "VIDO" saimnieciskās darbības analīze. Darba mērķis ir pamatojoties uz SIA "VIDO" uzņēmuma informāciju un gada pārskatiem, veikt saimnieciskās darbības uzņēmuma SIA "VIDO" analīzi, kā arī izdarīt secinājumus un izvirzīt priekšlikumus uzņēmuma stabilitātei un uzlabošanai. Darba uzdevumi: •Izpētīt SIA "VIDO" uzņēmuma informāciju; •Izpētīt SIA "VIDO" gada pārskatus par pēdējiem trīs gadiem; •Raksturot Latvijas zivju nozares sfēru; •Aprakstīt SIA "VIDO" vēsturi un organizātorisko struktūru; •Aprakstīt produktu un pakalpojumu klāstu, kā arī cenu politiku un konkurentus; •Veikt finanšu un SVID analīzi; •Aprēķināt galvenos finanšu rādītājus; •Novertēt SVID un galvenos finanšu analīzes rādītājus; •Veikt secinājumus, pamatojoties uz veikto analīzi; •Sniegt priekšlikumus uzņēmuma finanšu stāvokļa uzlabošanai. Darba iegūtie rezultāti: •Veikta SIA "VIDO" saimnieciskās darbības analīze; •Izpētīta SIA "VIDO" 3 gadu laika pārskati; •Aprēķināti galvenie finanšu rādītāji par 3 pēdējiem gadiem; •Izvirzīti secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma stabilitātei un uzlabošanai.

The theme of the work is Analysis of the SIA "VIDO" company activities The aim of the work is on the basic of the SIA "VIDO" company information and annual reports, carry out business activities of SIA "VIDO" analysis, make conclusions and put forward proposals for the company's stability and improvement. Terms of work: •Explore SIA "VIDO" information; •Explore SIA "VIDO" annual reports for the last three years; •Describe Latvian fish industry; •Describe SIA "VIDO" history and organizational structure; •Describe the products and services, as well as pricing and competitors; •Perform financial and SWOT analysis; •Calculate the key financial indicators; •Assess the SWOT analysis and key financial indicators; •Make conclusions based on the analysis; •Provide proposals for the company's financial situation. The results of the work: •Conducted SIA "VIDO" finansial analysis; •Investigated SIA "VIDO" 3 years reports; •Calculation of the main financial indicators for the last 3 years; •Put the conclusions and proposals for the company's stability and improvement.
Analysis of the SIA "VIDO" company activities
Keywords: Ekonomika; uzņēmums; finanšu analīze; rādītaji; koeficients